Laden Beweeggroepen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Wandelgroepen
woensdag 17 juli | 10:00 - 11:00

Briskwalking

Brisk Walking betekent letterlijk: kwiek, engergiek lopen.

Brisk Walking is veilig en verantwoord bewegen voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Het is meer dan je ene voet voor de andere voet zetten, het is een krachtige manier van lopen waarbij de grote spiergroepen van de armen en benen in een herhalend, ritmisch patroon worden gebruikt. Grote spiergroepen in je hele lijf worden op een veilige manier getraind. Ideaal om je conditie te verbeteren en om af te vallen.

Het is een volwaardige sport met warming-up en cooling down, verschillende trainingsvormen en niveaus. In onze lessen doen we, naast duurtrainingen ook af en toe intervaltraining, heuveltraining en krachttraining. Ook is er aandacht voor looptechniek -en houding.  Het basistempo wordt afgestemd op de groep en de oefeningen kun je doen op eigen niveau.

Voorop staat dat eenieder traint vanuit zijn of haar eigen kunnen. Het gaat om opbouwen zonder forceren, maar vooral om plezier hebben in bewegen!

Je kunt Brisk Walking als volwaardige bewegingssport blijven beoefenen of gebruiken als opstapje naar andere vormen van sport. Hoewel Brisk Walking een bewegingsvorm is met een lage intensiteit biedt het alle voordelen van fysiek intensieve sporten.

LET OP: Van 3 juli t/m 28 juli is trainster Germaine Hanquier afwezig i.v.m. privé-omstandigheden. Charlotte Siekman zal haar lessen, waar mogelijk, overnemen.

Organisaties en trainers

Gegevens

Datum:
woensdag 17 juli
Tijd:
10:00 - 11:00
Doelgroep:
,

Locatie

Wijkcentrum Trefpunt
Beijumerweg 17
Groningen, 9737 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 542 2807
Bekijk de site van Locatie

 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!