Doe mee!

Wil jij graag bewegen? Nieuwe mensen leren kennen? Stap de deur uit en kom in actie! We helpen je graag op weg. Hieronder kunt u uw membership kiezen en afrekenen.

Waarom member worden

Member worden

Zoals de meesten van jullie al weten zijn wij al enige tijd op zoek hoe we van onze deelnemers een kleine bijdrage kunnen vragen, zonder dat we hiermee jullie tekort doen. We willen dat het meedoen aan onze groepen voor iedereen mogelijk blijft. Vanaf 1 januari 2023 zullen wij daarom een kleine bijdrage vragen voor deelname aan de beweeggroepen. Dat zal gebeuren in de vorm van een Beijum Beweegt Membership.

Hoe ziet het Membership eruit?

We hebben twee soorten memberships. Een membership om wekelijks aan één beweeggroep mee te doen. Of een onbeperkt membership, waarmee u wekelijks aan meerdere beweeggroepen kunt meedoen.

  • 1 keer per week: €8,50 per maand of €85,- per jaar
  • 2 of meer keren per week: €10,- per maand of €100,- per jaar

Op de website meldt u zich aan als member. U kunt kiezen voor een maandelijkse of jaarlijkse afschrijving van deze kosten. U kunt gewoon blijven komen bij de beweeggroepen.

Voor diegenen die hulp nodig hebben, of minder digitaal vaardig, zullen wij helpen.

Veel gestelde vragen

Waarom vragen jullie een bijdrage?

Beijum Beweegt kan bestaan door de subsidies die wij ontvangen. Helaas zijn hiermee niet alle kosten gedekt. Wij willen de kosten voor de deelnemers laag houden, omdat wij ons richten op bewoners die niet snel aan regulier sportaanbod zullen meedoen. Dit kan om financiële redenen zijn, maar ook andere redenen.

Hoe kan ik bijdragen?

Beijum Beweegt is een community waar je anderen kan ontmoeten en laagdrempelig kan bewegen. Om sporten en bewegen laagdrempelig aan te blijven bieden in Beijum, vragen wij vanaf 1 januari 2023 om lid te worden. Het Beijum Beweegt Membership is een mooie manier om je betrokkenheid aan Beijum Beweegt te laten zien. En het geeft de mogelijkheid om wekelijks bij één of meerdere beweeggroepen mee te doen.

Wat als ik dit niet kan betalen?

Iedereen die niet in staat is om deze eigen bijdrage te betalen vragen we met klem contact met ons op te nemen. We zullen voor u een aanvraag doen bij het Volwassenfonds. Dit is een gemeentelijke regeling waarbij de sportcontributie voor mensen met een Stadjerspas worden betaald. Komt u niet in aanmerking voor het Volwassensportfonds, maar kunt u om andere redenen het Beijum Beweegt Membership toch niet betalen? Wij zoeken graag met u naar een passende oplossing.

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om aan te geven dat u niet in staat bent de eigen bijdrage te betalen. Daarom kunt u dit altijd in volledig vertrouwen bij ons aangeven. Laat u op geen enkele manier ervan weerhouden om met de beweeggroepen mee te (gaan) doen. Voor vragen/opmerkingen of voor het aangeven van dat betalen niet mogelijk is, kunt u contact opnemen met Charlotte Siekman (charlotte@beijumbeweegt.nl of 06-28763254)

Is het mogelijk contant te betalen?

Het is voor ons onmogelijk om nog contante betalingen te accepteren. Maar we helpen u graag als het instellen van de automatische incasso niet lukt. Wat gebeurt er met mijn gegevens en mijn geld? De betalingen lopen via stichting BijHem, waar Beijum Beweegt onderdeel van is. De betalingen worden geïnd door betaalprovider Mollie. De website wordt gemaakt en beheerd door Wiljeonline. Zowel Mollie als Wiljeonline zijn Nederlandse bedrijven. Wij kennen de eigenaar van Wiljeonline.

Wij vertellen u dit, zodat u weet dat wij met zorg omgaan met uw gegevens en uw financiën. U kunt een membership altijd een maand van tevoren opzeggen.

Geldt dit ook voor de groepen voor jeugd?

Het membership is in eerste instantie voor volwassen deelnemers. Wellicht volgen later in het jaar ook memberships voor de jeugd.