Germaine Hanquier

Trainer

Al vanaf mijn veertiende speel ik basketbal. Tot mijn 48ste was dat in competitieverband, waarvan het hoogst haalbare niveau tweede nationale in België was. Daarna werd het o.a. derde nationale in België en overgangsklasse in Nederland. Nu speel ik met het gemengde recreanten team van Donar Celeritas mee.

Tussendoor heb ik geproefd van judo, voetbal en volleybal en veel kilometers op de fiets afgelegd met wielertoeristen. Graag wandel ik in Bretagne de G34 ook wel Le Sentier des Douaniers genoemd.

Eind 2021 ben ik bij Beijum Beweegt aanbeland. Ik zag een oproep van Charlotte Siekman op internet en heb erop gereageerd.

Eerst ben ik als deelnemer begonnen, daarna als vrijwilliger en als assistent bokstrainer. Ik heb de cursus wandelbegeleider bij Beijum Beweegt gevolgd en daarna heb ik met goed gevolg de opleiding van ASM-instructeur Advanced aan het Alfa-college in Groningen afgerond.

Deze opleiding op HBO-niveau is gericht op het geven van trainingen vanuit een wetenschappelijke en praktische onderbouwing aan jong tot en met oud.

Germaine Hanquier

ASM-instructeur Advanced/ASM-OldStars trainer/a.i. Briskwalkingtrainer/a.i. Wandeltrainer