Laden Beweeggroepen
  • Dit beweeggroep is voorbij.
21 november 2023 | 19:00 - 20:30
Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Shoot your shot

Wij bieden een Basketbal Lifestyle groep voor jongeren vanaf 12 jaar tot ongeveer 18 jaar. In onze trainingen leer je niet alleen basketbalvaardigheden, maar vooral hoe je een positieve en gezonde levensstijl kunt ontwikkelen. We inspireren je met voorbeelden en moedigen je aan om krachtige keuzes te maken die jouw toekomst vormgeven.

Levensvragen

We begrijpen dat het leven soms moeilijk kan zijn, niet altijd heb je een positief rolmodel gehad die je verder heeft geholpen. Of er zijn dingen in je leven gebeurd die het je moeilijk hebben gemaakt om verder te komen. Maar we zijn hier om je te helpen. Wij gaan je helpen om gezonder te leven en veerkrachtiger te worden. Wij willen helpen om perspectief te vinden in je leven en sterke keuzes te maken.

Jason Dourisseau

Jason Dourisseau heeft een diepe passie om deze nieuwe generatie te begeleiden en een bron van inspiratie voor hen te zijn. Als voormalig topbasketballer begrijpt hij als geen ander wat succes inhoudt en hoe je dit kunt bereiken. Hij is vanuit Amerika naar Groningen gekomen, na een glansrijke basketbalcarrière, om zich nu in te zetten voor de jeugd in onze stad.

Organisaties en trainers

Gegevens

Datum:
21 november 2023
Tijd:
19:00 - 20:30
Doelgroep:
,
Sport(en):
,

Locatie

Gymzaal Stoepemaheerd
Stoepemaheerd 9
Groningen, 9737 TJ Nederland
+ Google Maps

 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!