Basketbal Lifestyle Program

Ben jij op zoek naar hulp om het vertrouwen in jezelf terug te vinden? Wil je leren hoe je meer discipline kunt ontwikkelen en mentaal sterker kunt worden? Dan is ons programma perfect voor jou!

Doe mee aan ons Lifestyle Programma “Shoot your shot” onder leiding van Jason Dourisseau.

Levensvragen

We begrijpen dat het leven soms moeilijk kan zijn, niet altijd heb je een positief rolmodel gehad die je verder heeft geholpen. Of er zijn dingen in je leven gebeurd die het je moeilijk hebben gemaakt om verder te komen. Maar we zijn hier om je te helpen. Wij gaan je helpen om gezonder te leven en veerkrachtiger te worden. Wij willen helpen om perspectief te vinden in je leven en sterke keuzes te maken.

 

Jason Dourisseau

Jason Dourisseau heeft een diepe passie om deze nieuwe generatie te begeleiden en een bron van inspiratie voor hen te zijn. Als voormalig topbasketballer begrijpt hij als geen ander wat succes inhoudt en hoe je dit kunt bereiken. Hij is vanuit Amerika naar Groningen gekomen, na een glansrijke basketbalcarrière, om zich nu in te zetten voor de jeugd in onze stad.

Lifestyle group

Wij bieden een Basketbal Lifestyle groep voor jongeren vanaf 12 jaar tot ongeveer 18 jaar. In onze trainingen leer je niet alleen basketbalvaardigheden, maar vooral hoe je een positieve, gezonde levensstijl kunt ontwikkelen. We inspireren je met voorbeelden en moedigen je aan om krachtige keuzes te maken die jouw toekomst vormgeven.

Aanmelding Basketbal Lifestyle

Meld je nu aan voor ons programma. Het is gratis, maar we verwachten dat je je inzet en er elke keer bij bent

9 Gaat
6 beschikbaar
Laat weten of je gaat 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!