Laden Beweeggroepen
dinsdag 10 oktober | 19:00 - 20:30
Evenementenreeks Evenementenreeks (Alles weergeven)

Shoot your shot

Wij bieden een Basketbal Lifestyle groep voor jongeren vanaf 12 jaar tot ongeveer 18 jaar. In onze trainingen leer je niet alleen basketbalvaardigheden, maar vooral hoe je een positieve en gezonde levensstijl kunt ontwikkelen. We inspireren je met voorbeelden en moedigen je aan om krachtige keuzes te maken die jouw toekomst vormgeven.

Levensvragen

We begrijpen dat het leven soms moeilijk kan zijn, niet altijd heb je een positief rolmodel gehad die je verder heeft geholpen. Of er zijn dingen in je leven gebeurd die het je moeilijk hebben gemaakt om verder te komen. Maar we zijn hier om je te helpen. Wij gaan je helpen om gezonder te leven en veerkrachtiger te worden. Wij willen helpen om perspectief te vinden in je leven en sterke keuzes te maken.

Jason Dourisseau

Jason Dourisseau heeft een diepe passie om deze nieuwe generatie te begeleiden en een bron van inspiratie voor hen te zijn. Als voormalig topbasketballer begrijpt hij als geen ander wat succes inhoudt en hoe je dit kunt bereiken. Hij is vanuit Amerika naar Groningen gekomen, na een glansrijke basketbalcarrière, om zich nu in te zetten voor de jeugd in onze stad.

Organisaties en trainers

Aanmelding Basketbal Lifestyle

Meld je nu aan voor ons programma. Het is gratis, maar we verwachten dat je je inzet en er elke keer bij bent

8 Gaat
7 beschikbaar
Laat weten of je gaat

Gegevens

Datum:
dinsdag 10 oktober
Tijd:
19:00 - 20:30
Kosten:
Gratis
Doelgroep:
,
Sport(en):
,

Locatie

Gymzaal Stoepemaheerd
Stoepemaheerd 9
Groningen, 9737 TJ Nederland
+ Google Maps

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!