Laden Beweeggroepen
Evenementenreeks Evenementenreeks: Leefstijl
dinsdag 3 september | 15:30 - 17:00

Leefstijlgroep Lewenborg

Wilt u werken aan uw gezondheid? Kleine stappen leren zetten, samen met wijkgenoten? Doe dan mee aan onze leefstijlgroep! Onder begeleiding van onze leefstijlcoach gaat u samen aan de slag met gezond eten, bewegen en voldoende rust nemen.

Zet uw goede voornemens kracht bij en leer over onderwerpen zoals als voeding, beweging, stress, ontspanning, slaap, het stellen en behalen van doelen en over nog veel meer leefstijl gerelateerde onderwerpen.

Kleine stapjes

Elke verandering is een verdienste van jezelf. In de leefstijlgroepen leren we deelnemers in zichzelf te geloven en kleine stapjes te zetten.

Meer bewegen, gezonder eten en een balans in stress en rust. Dat zijn een aantal onderwerpen die langskomen binnen de leefstijlgroepen. Zo kan het verhaal van een deelnemer die een paar kilo is afgevallen, een motivatie zijn voor de ander om ook kleine stapjes te zetten.

Speerpunten

  1. Dichtbij huis, in uw eigen wijk
  2. Niet moeilijk, maar simpele keuzes maken
  3. Samen met anderen, want dat motiveert

Groepsbijeenkomsten

Samen ontdekken over eten, bewegen en gezondheid. Onder leiding van leefstijlcoach Coby Eelderink van Groningen Beweegt. In vijftien groepsbijeenkomsten leert u meer over gezonde keuzes maken, meer bewegen en hoe u met stress om kunt gaan.

Er is veel ruimte voor uitwisselen met elkaar en af en toe komt er iemand langs om meer te vertellen over een onderwerp. Er is volop ruimte om vragen te stellen en samen gaan we plezierig aan de slag om gezonder te gaan leven!

Persoonlijke coaching

Niemand is hetzelfde, daarom geloven we in een persoonlijke aanpak. Bij behoefte zijn er enkele coachgesprekken beschikbaar. (Gemiddeld 3u per deelnemer) Zo kunnen we met u een persoonlijk plan maken. Een plan dat u zelf bepaald en die haalbaar is. U wordt geholpen om kleine stapjes te nemen, om het uiteindelijk zelf vol te blijven houden.

Meld u gratis aan!

U heeft geen verwijzing van een huisarts nodig. U kunt uzelf aanmelden voor de leefstijlgroep. Wel vragen we u om een motivatie waarom u graag mee zou willen doen. Het is de bedoeling dat u alle vijftien bijeenkomsten aanwezig bent, er is geen bijeenkomst tijdens de vakanties. Bij behoefte kunt u gebruik maken van enkele coachgesprekken. Na afloop krijgt u een mooi bewijs van deelname.

Eerstvolgende leefstijlgroep

In september 2024 start onze volgende leefstijlgroep in Lewenborg. Vanaf dinsdag 3 september tot en met 17 december 2024 bij Het Dok in Lewenborg. Tijdstip: 15:30-17:00. Deelname is gratis.

Meer informatie

Wilt u graag meer weten over de leefstijlgroep, kom dan langs op onze informatiemiddag bij het Dok op 11 juni van 15:30-16:30 of neem contact op met Charlotte Siekman (06 28 76 32 54)

Organisaties en trainers

Gegevens

Datum:
dinsdag 3 september
Tijd:
Kosten:
Gratis
Doelgroep:

Locatie

Het Dok
Kajuit 4
Groningen, Groningen Groningen Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!