Leefstijl

 

Zet uw goede voornemens kracht bij en leer over onderwerpen
zoals als voeding, beweging, stress, ontspanning, slaap, het stellen en behalen van doelen
en over nog veel meer leefstijl gerelateerde onderwerpen.

 

De leefstijlgroep

Wij nodigen u uit voor één van onze leefstijlgroepen. We brengen gezond leven en bewegen meteen in de praktijk. Ook gaan we een keer samen koken en samen bewegen. Er is veel persoonlijke aandacht voor uw vragen. Kleine stapjes maken een groot verschil!

Kleine stapjes

Elke verandering is een verdienste van jezelf. In de leefstijlgroepen leren we deelnemers in zichzelf te geloven en kleine stapjes te zetten.

Meer bewegen, gezonder eten en een balans in stress en rust. Dat zijn een aantal onderwerpen die langskomen binnen de leefstijlgroepen. Het verhaal van een deelnemer die 10 kilo is afgevallen, vormt een motivatie voor de ander om ook kleine stapjes te zetten.

Speerpunten

  1. Dichtbij huis, in uw eigen wijk
  2. Niet moeilijk, maar simpele keuzes maken
  3. Samen met anderen, want dat motiveert

Groepsbijeenkomsten

Samen ontdekken over eten, bewegen en gezondheid. Onder leiding van leefstijlcoach Coby Eelderink en Charlotte Siekman van Beijum Beweegt. In vijftien groepsbijeenkomsten leer je meer over gezonde keuzes maken, meer bewegen en hoe je met stress om kunt gaan. Er is veel ruimte voor uitwisselen met elkaar en af en toe komt er iemand langs om meer te vertellen over een onderwerp. Er is volop ruimte om vragen te stellen en samen gaan we plezierig aan de slag om gezonder te gaan leven!

Persoonlijke coaching

Niemand is hetzelfde, daarom geloven we in een persoonlijke aanpak. Bij behoefte zijn er enkele coachgesprekken beschikbaar. (Gemiddeld 3u per deelnemer) We maken met u een persoonlijk plan. Een plan dat u zelf bepaald en haalbaar is. U wordt geholpen om kleine stapjes te nemen, om het uiteindelijk zelf vol te blijven houden.

Meld u gratis aan!

U kunt zich aanmelden voor van de leefstijlgroep. Het is de bedoeling dat u alle vijftien bijeenkomsten aanwezig bent, er is geen bijeenkomst tijdens de vakanties. Bij behoefte kunt u gebruik maken van enkele coachgesprekken. Na afloop krijgt u een mooi bewijs van deelname.

Tickets

Series Passes

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Opgave Leefstijlgroep Lewenborg (najaar 2024)
Deelname aan de leefstijlgroep is gratis. Wel vragen we om een motivatie.
0,00
12 beschikbaar
Opgave Beijum Beweegt Café
Geef u nu op voor het leefstijlcafé. U bent overigens ook gewoon welkom zonder u aan te melden
0,00
Onbeperkt

 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!