Laden Beweeggroepen
  • Dit beweeggroep is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Youth Sports
28 april 2023 | 15:00 - 16:30

BMX Community

BMX is een interessante, nieuwe sport, dat veel jongens en meiden zal aanspreken. Wil je deze nieuwe sport leren? En onderdeel worden van een toffe community? Doe mee!

BMX-trainingen

Vanuit Beijum Beweegt bieden we de komende weken, in samenwerking met Keanu de Plaa: BMX-trainingen aan.

We hebben tien fietsjes en helmpjes aan kunnen schaffen, zodat de jeugd die niet zelf een fietsje heeft, toch kunnen fietsen! Ook heeft het JOGG er aan bijgedragen dat het Dirtpark onderhouden kan worden, door de nodige materialen hiervoor te leveren.

BMX-club

Het belangrijkste is nu de jeugd uit Beijum, we willen ze graag betrekken bij deze nieuwe BMX-club. Vanaf nu zijn er daarom elke vrijdag BMX trainingen. Iedereen vanaf de bovenbouw (een jaar of acht) tot een jaar of zestien is welkom. En met name zij die niet op een club zitten, of die een extra uitlaapklep kunnen gebruiken zijn welkom.

Als het te nat is, wordt er vanaf het Dirtpark naar een andere plek gefietst voor mooie stunts. 

Let op: deelname aan BMX is voor eigen risico.

Aanmelden

Organisaties en trainers

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname BMX lessen
Ben jij tussen de 8 en 16 jaar? Meld je dan aan voor de gratis lessen op vrijdagmiddag. Je bent welkom om eens mee te doen, daarna kan je blijven komen als je het leuk vindt. Deelname is op eigen risico
0,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
28 april 2023
Tijd:
15:00 - 16:30
Doelgroep:
Sport(en):

Locatie

Dirt Park Groene Long
Bunnemaheerd
Groningen, Groningen 9737 RH
+ Google Maps

 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!