Keanu de Plaa

Trainer

Het verzorgen van BMX lessen, clinics, demo’s en verjaardagsfeesten. In het bezit van eigen BMX-fietsen. Maakt vaak gebruik van het Dirt Park Groningen, fietsen op pleintjes of de skatebaan bij Kardinge.

Over Keanu .

Op mijn 10e begon ik het bmxen te ontdekken op het toen nog hetende crossbaan Pedal Park. Sinds ik daar mijn eerste rondje op deed, ben ik sindsdien nooit meer weggaan van de baan. Inmiddels heeft het park een ander naam gekregen en onderhoud en beheer ik deze baan sinds mijn 18e op vrijwillige basis.

Op deze leeftijd begon ook voor het eerst met het lesgeven, dit deed ik bij het Colosseum. Door het les geven van mij passie heeft het mij toen de tijd gemotiveerd om weer naar school te gaan. Ik ben des tijds gestart op niveau 2 mbo sport en bewegen en ben uiteindelijk door gegaan naar niveau 4.

Dankzij Beijum Beweegt konden we in 2022 gratis bmx lessen aanbieden op het Dirt park. En ook de mogelijkheid bieden aan kinderen in de buurt om gratis een bmx fiets te lenen om zo kennis te maken met deze sport.