Laden Beweeggroepen
vrijdag 24 mei | 19:30 - 21:00

Beijum Beweegt Café

Bewegen, gezonde voeding en goed slapen zijn essentiële pijlers voor een gezonde leefstijl. Bij het Beijum Beweegt Café streven we ernaar om bewoners te ondersteunen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen en het bevorderen van hun welzijn. Daarnaast is gezelligheid en plezier ook erg belangrijk! Verschillende onderwerpen komen aan bod.

Bewegen

Beweging is goed voor lichaam en geest. Onze experts delen tips en activiteiten om u te helpen actief te blijven, ongeacht uw leeftijd of fitnessniveau. Of u nu wilt wandelen in het prachtige Beijum, meedoen aan groepssporten of gewoon meer bewegen in uw dagelijkse leven, we hebben ideeën om u op weg te helpen naar een actievere leefstijl.

Gezonde voeding

Goede voeding is de brandstof voor een gezond lichaam. In ons Beijum Beweegt Café bieden we informatie over gezonde eetgewoonten, tips voor het maken van voedzame maaltijden en recepten die zowel lekker als voedzaam zijn. We moedigen u aan om te experimenteren met verse ingrediënten en bewuste voedingskeuzes te maken die bijdragen aan uw welzijn.

Slapen

Een goede nachtrust is van cruciaal belang voor uw fysieke en mentale gezondheid. We delen slaaptips en advies om uw slaapkwaliteit te verbeteren. Leer hoe u een rustgevende slaapomgeving kunt creëren en effectieve slaapgewoonten kunt ontwikkelen, zodat u elke dag vol energie kunt beginnen.

 

Kom naar ons Beijum Beweegt Café om meer te leren, vragen te stellen en samen met andere bewoners uit Beijum te werken aan een gezondere leefstijl.

Samen werken we aan een gezonder, gezelliger en gelukkiger Beijum!

Organisaties en trainers

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Beijum Beweegt Café 24 mei
0,00
Onbeperkt

Gegevens

Datum:
vrijdag 24 mei
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Doelgroep:

Locatie

Wijkcentrum Trefpunt
Beijumerweg 17
Groningen, 9737 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 542 2807
Bekijk de site van Locatie

 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!