Charlotte Siekman

Manager Health & Community

Ik werk bij Beijum Beweegt als Community Developer & Leefstijl- en Beweegcoach. In deze functie komen mijn interesses en ervaringen bij elkaar.

Mijn werk is divers en afwisselend. Iets wat ik erg leuk vind. Juist het bezig zijn op verschillende vlakken zorgt ervoor dat ik dagelijks met veel plezier en passie aan de slag ga. 

In je kracht staan

Ik ben dan ook een echt mensen-mens. Ik ben van mening dat iedereen meetelt en het verdient om in zijn of haar eigen kracht te kunnen staan. In plaats van beperkingen, is het belangrijk om te kijken naar je mogelijkheden. Ik vind het heel belangrijk dat iedereen gelijke kansen krijgt en de mogelijkheid om te kunnen sporten/bewegen, om ergens bij te horen, gehoord te worden en iets aan zijn/haar leefstijl te kunnen doen. Of je nu jong bent of oud, een beginnende of ervaren sporter, aarzelend of enthousiast. Dit alles komt ook terug in dat waar Beijum Beweegt voor staat.

Gezond voor lijf en geest

Beweging is slechts één van de vele (belangrijke) onderdelen van leefstijlcoaching. Zelf heb ik veel affiniteit met sporten en bewegen. Hier hangen zoveel gezondheidsvoordelen aan vast. Voor je lijf én voor je geest. Samen bewegen is bovendien een  mooi middel om contacten te leggen, mensen te ontmoeten en plezier te beleven. 

Laagdrempelig bewegen

Beweging hoeft niet altijd intensief sporten te betekenen. Om die redenen heb ik mij gespecialiseerd in het laagdrempelig bewegen. Als uitgangspunt gebruik ik de beweegrichtlijnen opgesteld door de Gezondheidsraad. Het belangrijkste vind ik echter het plezier in bewegen en het toepassen van beweging in ieders eigen leven met bijbehorende mogelijkheden en beperkingen

 Charlotte Siekman,

HBO-Leefstijlcoach/ HBO-Verpleegkundige /post-COVID Coach

Beweegconsulent/ASM-OldStars trainer/Wandeltrainer/Briskwalkingtrainer