Tom Klooster

Marketing & Communicatie

Hoi! Mijn naam is Tom Klooster, ik werk part-time voor Groningen Beweegt als marketing & communicatie medewerker. Bij vragen over social media, content, online zichtbaarheid – eigenlijk alles omtrent (online) media, kun je bij mij terecht!

Ik ben zelf ook fanatiek sporter, zo voetbal ik momenteel bij GVAV-Rapiditas 1. Als ik niet aan het voetballen ben, ben ik te vinden op de padel- of golfbaan, of in de sportschool. Sporten is voor mij eigenlijk dagelijkse kost, een gezonde leefstijl is iets wat ik graag hanteer en wat voor mij inmiddels vanzelfsprekend is.

Ooit op mijn vijftiende ben ik gestart met het maken van voetbalvideo’s op social media. Ik heb van 2015-2018 een eerste account gehad met uiteindelijk 160.000 volgers, deze besloot ik op gegeven moment te verkopen, om vervolgens in 2019 te starten met een tweede account. Deze bestaat vandaag de dag nog, @tktekkers op Instagram, en heeft rond de 10.000 volgers.

4 jaar geleden besloot ik daarentegen te gaan ondernemen, ik heb mij destijds ingeschreven bij de KvK en 4 jaar later ben ik nog steeds actief als zzp’er. Dit voornamelijk rondom dus social media, content creatie en ook middels het geven van verschillende workshops op scholen. Een van de mooie klussen waar ik mij mee bezig houd, is dus het ondersteunen van Groningen Beweegt wat betreft marketing & communicatie werkzaamheden.