Nienke Bullinga

Trainer

Met trots mag ik zeggen dat ik al langer dan 2 jaar verbonden ben met Groningen Beweegt. In deze tijd verzorg ik de maandagavond training van 19:00 tot 20:00. De naam hiervan was “Even lekker bezig”, omdat ik geloof in een laagdrempelige aanpak en je gewoon even lekker bezig kan tijdens deze sessie, met jouw gezondere leefstijl. We doen oefeningen voor het hele lichaam, wat op elk niveau meegedaan kan worden en nemen tijd voor andere elementen van gezondheid. Denk hierbij aan ademhalings- of ontspanningsoefeningen, een momentje om te bedenken waar je blij mee bent, gesprekken over voeding en over hoe je bepaalde doelen nou in stand kan houden. Want we kennen allemaal wel dat we iets bedenken wat we graag willen, maar toch terugvallen in oud gedrag. Ik geloof erg in de aanpak van samen tot jouw doelen komen, want het hoeft niet allemaal alleen. Een gesprek aangaan en horen hoe anderen het aanpakken kan erg helpend zijn in je proces naar een gezondere leefstijl. Tijdens mijn trainingen is dan ook iedereen welkom, jong of oud, groot of klein, maakt allemaal niet uit. Iedereen kan aansluiten en ik geloof dat we veel kunnen leren van elkaar. De jongste deelnemer was dan ook 7 en de oudste in de 70, super!

Hiernaast is het voor mij erg hartverwarmend hoe de stichting Groningen Beweegt werkt, door dit soort activiteiten toegankelijk te maken voor iedereen. Ik ben commercieel personal trainer geweest, maar door de hoge kosten hiervan ontstaat er een heel andere sfeer. Ik help graag iedereen die het echt nodig heeft en daarin moet iets als geld niet uitmaken. Ik zie mezelf als mensenwerker, impactmaker en iemand die zich graag inzet voor beter. Natuur, gezondheid en een menselijke en eerlijke aanpak zijn kenmerkend voor mij. Mijn expertise is breed, ik geloof in een bredere aanpak op het gebied van gezondheid. Je kan dus meer dan alleen bewegen verwachten bij mij, al kunnen we ook lekker aan de bak gaan met ons lichaam!

Dus wie weet tot een volgende keer! Mocht je nou interesse hebben in een gesprek, wat vragen hebben of heb je hulp nodig met iets? Stuur dan een gerust een berichtje, want het hoeft niet allemaal alleen!