Bert Boorsma

Trainer

Mijn naam is Bert Boorsma, ik woon samen met mijn vrouw sinds 1984 in Beijum. Naast mijn hobby’s zoals muziek en beeldhouwen, hou ik ook van sporten. Mijn  favoriete sport is toch wel  tafeltennis, dit doe ik sinds de eind jaren 80 in Beijum bij de tafeltennisclub Pitt (Plezier in tafeltennis).

Omdat ik nu gepensioneerd ben is er nu  ook  meer tijd om van de activiteiten in de wijk gebruik te maken, want er wordt in Beijum veel georganiseerd voor de ouderen.

Mijn favoriet sport is tafeltennis. Dit doe ik bij de tafeltennisclub Pitt ( Plezier In Tafeltennis) in het Heerdenhoes.

Tafeltennis is voor jong en oud, is goed voor de conditie, en belangrijk voor de verbetering van de oog-handcoőrdinatie en de reflexen. Het verbetert je evenwicht en je verbrand er calorieën mee. Maar boven alles is het ook erg leuk om dit samen met anderen te doen. Toen er vanuit de Oldstars de vraag kwam om tafeltennis te organiseren en er een trainer hiervoor werd gezocht hoefde ik niet lang na te denken om me aan te melden. Voor mij een nieuwe uitdaging in een fantastisch leuke sport.