Benjamin Holman

Trainer

Mijn naam is Benjamin Holman. Ik ben 20 jaartjes jong en heb een hart dat sneller gaat kloppen van drie dingen: Jezus, sport en jongeren. Om deze redenen doe ik dan ook de ALO aan de Hanze en sport ik naast mijn studie in een sportschool of in de buitenlucht.

Ik ben inmiddels ook actief bij Beijum Beweegt. Ik kwam met hen in aanraking via een sportcommunity waar ik bij betrokken ben. Om één keer in de maand te mogen sporten in de gymzaal in Beijum, is als een kans geweest die ik met beide handen aan heb gepakt! Nu sta ik met plezier en enthousiasme elke maand in de sporthal!

Bijna elke eerste zondag van de maand sporten we namelijk met een groep jongeren van 16 jaar en ouder uit de wijk Beijum en omstreken. In de sporthal spelen we zaalvoetbal met elkaar en hebben we een leuke tijd samen.

De groep bestaat uit voetballers en jongens die gewoonweg houden van een balletje trappen met vrienden. Verschillende niveaus spelen hier dus samen. Dit zorgt voor leuke wedstrijdjes!

Tussendoor is ook een kort pauze moment waarin er kort iets wordt gedeeld en waar ruimte is voor gesprek! Heb jij zin om te voetballen? Kom dan eens kijken!