Leefstijl

Zet uw goede voornemens kracht bij en leer over onderwerpen als voeding, beweging, stress, ontspanning, slaap, het stellen en behalen van doelen en over nog veel meer leefstijl gerelateerde onderwerpen.

Gezond leven en bewegen

Wij nodigen u uit voor één van onze leefstijlgroepen. We brengen gezond leven en bewegen meteen in de praktijk. Ook gaan we een keer samen koken en samen bewegen. Met boodschappen die niet heel veel geld kosten.  En er is veel persoonlijke aandacht voor uw vragen. Kleine stapjes maken een groot verschil!

Speerpunten

  1. Dichtbij huis, in uw eigen wijk
  2. Niet moeilijk, maar simpele keuzes maken
  3. Samen met anderen, want dat motiveert

Groepsbijeenkomsten

Samen ontdekken over eten, bewegen en gezondheid. Onder leiding van leefstijlcoach Charlotte Siekman van Beijum Beweegt. In veertien groepsbijeenkomsten leer je meer over gezonde keuzes maken, meer bewegen en hoe je met stress om kunt gaan. Er is veel ruimte voor uitwisselen met elkaar en af en toe komt er iemand langs om meer te vertellen over een onderwerp. Er is volop ruimte om vragen te stellen en samen gaan we plezierig aan de slag om gezonder te gaan leven!

 

Persoonlijke coaching

Niemand is hetzelfde, daarom geloven we in een persoonlijke aanpak. In de zes coachgesprekken, maken we met u een persoonlijk plan. Een plan dat u zelf bepaald en haalbaar is. U wordt geholpen om kleine stapjes te nemen, om het uiteindelijk zelf vol te blijven houden.

 

Meld u gratis aan!

U kunt zich aanmelden voor van de leefstijlgroep. Het is de bedoeling dat u alle veertien bijeenkomsten aanwezig bent, er is geen bijeenkomst tijdens de vakanties. Daarnaast kunt u gebruik maken van zes coachgesprekken. Na afloop krijgt u een mooi bewijs van deelname.

Bekijk hieronder alle data

 


 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!