Laden Beweeggroepen
  • Dit beweeggroep is voorbij.
Evenementenreeks Evenementenreeks: Leefstijl
7 maart 2023 | 10:00 - 11:30

Leefstijlgroep 2023

Wij nodigen u uit voor één van onze leefstijlgroepen. We brengen gezond leven en bewegen meteen in de praktijk. Ook gaan we een keer samen koken en samen bewegen. Met boodschappen die niet heel veel geld kosten.  En er is veel persoonlijke aandacht voor uw vragen. Kleine stapjes maken een groot verschil!

 

Speerpunten

  1. Dichtbij huis, in uw eigen wijk
  2. Niet moeilijk, maar simpele keuzes maken
  3. Samen met anderen, want dat motiveert

 

Groepsbijeenkomsten

Samen ontdekken over eten, bewegen en gezondheid. Onder leiding van leefstijlcoach Charlotte Siekman van Beijum Beweegt. In veertien groepsbijeenkomsten leer je meer over gezonde keuzes maken, meer bewegen en hoe je met stress om kunt gaan. Er is veel ruimte voor uitwisselen met elkaar en af en toe komt er iemand langs om meer te vertellen over een onderwerp. Er is volop ruimte om vragen te stellen en samen gaan we plezierig aan de slag om gezonder te gaan leven!

Persoonlijke coaching

Niemand is hetzelfde, daarom geloven we in een persoonlijke aanpak. In de zes coachgesprekken, maken we met u een persoonlijk plan. Een plan dat u zelf bepaald en haalbaar is. U wordt geholpen om kleine stapjes te nemen, om het uiteindelijk zelf vol te blijven houden.

 

Meld u aan

U kunt zich aanmelden voor van de leefstijlgroep. Het is de bedoeling dat u alle veertien bijeenkomsten aanwezig bent, er is geen bijeenkomst tijdens de vakanties. Daarnaast kunt u gebruik maken van zes coachgesprekken. Na afloop krijgt u een mooi bewijs van deelname.

 

De groepsbijeenkomsten starten dinsdag 7 februari. Daarvoor zullen de intakegesprekken plaatsvinden.

Organisaties en trainers

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Opgave Leefstijlgroep Beijum voorjaar 2024
Deelname aan de leefstijlgroep is gratis. Wel vragen we om een motivatie. En is het de bedoeling dat u alle bijeenkomsten aanwezig bent
0,00
12 beschikbaar

Gegevens

Datum:
7 maart 2023
Tijd:
10:00 - 11:30
Doelgroep:
,
Sport(en):

Locatie

Wijkcentrum Trefpunt
Beijumerweg 17
Groningen, 9737 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 542 2807
Bekijk de site van Locatie

 

Een proefles is altijd gratis. Blijven bewegen? Word lid!