Laden Beweeggroepen
  • Dit beweeggroep is voorbij.
21 juni 2022 | 12:00 - 13:00
|Terugkerend Beweeggroep (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Diabetes Challenge

Graag willen wij de mensen in onze wijk in beweging krijgen en bewust maken van het belang van een gezonde leefstijl. Daarom organiseren wij in Beijum de Nationale Diabetes Challenge.

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een beweegprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Als deelnemer wandel je ongeveer 20 weken lang samen met een zorgverlener en/of een beweegcoach één keer per week. Dit doe je in jouw eigen buurt. Daarnaast ontvang je online begeleiding in de vorm van tips over diabetes, wandelen en een gezonde leefstijl. Op een veilige en gezellige manier ervaar je wat bewegen met je gezondheid en diabetes doet.

Daarom hebben wij in Beijum de handen ineen geslagen en onze wijk opgegeven voor de Diabetes Wandel Challenge 2022. Samen met Beijum Beweegt, het WIJ team, Huisartsen Beijum, Beijum Bruist en Carin Pool Voedingsbureau nodigen wij jullie uit om 16 weken met ons mee te wandelen.

Met een startdatum van 10 mei wandelen we iedere week op dinsdag van 10 tot 11 uur, met uitzondering van 18 juli tot en met 17 augustus. De laatste wandeling is op dinsdag 20 september. Op 24 september sluiten we de Diabetes Wandel Challenge feestelijk af.

Hoewel het de Diabetes Wandel Challenge heet, willen we ook mensen zonder diabetes uitnodigen om mee te lopen. Wandelen is voor iedereen gezond. Onderweg hebben we het over gezonde leefstijl. Al wandelend zullen verschillende professionals uit de wijk aansluiten om hier iets over te vertellen en jullie vragen te beantwoorden.

Aansluiten kan altijd!

www.nationalediabeteschallenge.nl/beijumbeweegt

Organisaties en trainers

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
21 juni 2022
Tijd:
12:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Doelgroep:
, ,

Locatie

Heerdenhoes
Melsemaheerd 2
Groningen, 9736 EN Nederland
+ Google Maps