Laden Beweeggroepen
  • Dit beweeggroep is voorbij.
woensdag 22 februari | 10:00 - 11:00
|Terugkerend Beweeggroep (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

Brisk Walking

Brisk Walking betekent letterlijk:  kwiek, engergiek lopen.

Brisk Walking is veilig en verantwoord bewegen voor iedereen, ongeacht leeftijd en conditie. Het is meer dan je ene voet voor de andere voet zetten, het is een krachtige manier van lopen waarbij de grote spiergroepen van de armen en benen in een herhalend, ritmisch patroon worden gebruikt. Qua snelheid zit het tussen wandelen en hardlopen in. Grote spiergroepen in je hele lijf worden op een veilige manier en met verbluffend resultaat getraind. Ideaal om je conditie te verbeteren en om af te vallen.

Brisk Walking is een volwaardige sport met warming-up en cooling down, verschillende trainingsvormen en niveaus. In mijn lessen doen we, naast duurtrainingen ook intervaltraining, heuveltraining en krachttraining.

Voorop staat dat een ieder traint vanuit zijn of haar eigen kunnen. Het gaat om opbouwen zonder forceren, maar vooral om plezier hebben in bewegen!

Je kunt Brisk Walking als volwaardige bewegingssport blijven beoefenen of gebruiken als opstapje naar andere vormen van sport. Hoewel Briskwalking een bewegingsvorm is met een lage intensiteit biedt het alle voordelen van fysiek intensieve sporten.

Organisaties en trainers

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Brisk Walking
0,00
15 beschikbaar

Gegevens

Datum:
woensdag 22 februari
Tijd:
10:00 - 11:00
Kosten:
Gratis
Doelgroep:
, ,

Locatie

Wijkcentrum Trefpunt
Beijumerweg 17
Groningen, 9737 AB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
050 542 2807
Bekijk de site van Locatie