Basketbal

Zoek jij hulp bij het vinden van vertrouwen in jezelf? Wil je leren om meer discipline te krijgen en mentaal weerbaarder te worden?  Schrijf je in voor ons programma!

Levensvragen

Hoe kunnen we jongeren helpen met hun levensvragen? Hoe helpen we hen met een gezonde leefstijl. Hoe maken we ze weerbaar, gezond en met perspectief op hun leven. Hoe helpen we hen de touwtjes in handen te nemen en krachtige keuzes te maken?

Jason Dourisseau

Jason Dourisseau heeft het verlangen om voor deze nieuwe generatie te gaan, en een rolmodel voor hen te zijn. Als voormalig topbasketballer weet hij als geen ander wat succes en falen met elkaar te maken hebben. Vanuit Amerika overgekomen, een glorierijke basketbal carrière achter de rug, wil hij zich nu inzetten voor de jeugd in Groningen.

Lifestyle group

Wij bieden een Basketbal Lifestyle group voor jongeren vanaf 12 jaar tot circa 18 jaar. In twaalf trainingen leer je niet alleen basketballen, maar vooral om een positieve, gezonde leefstijl te ontwikkelen. Met inspirerende voorbeelden en aanmoediging krachtige keuzes te maken!

 

Meld je aan!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Basketbal Lifestyle
Meld je aan voor het 12 weken Basketbal Lifestyle programma. Deelname is gratis. Je moet gemotiveerd zijn om mee te mogen doen. Bij meer dan 15 deelnemers volgt er een selectieprocedure
0,00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Bekijk hieronder de data